Maraton Band

A Maraton Band az igényes zenei hangzás és a fergeteges hangulat elkötelezett híve. 5 fős csapatunk széles élőzenei repertoárral szórakoztatja a közönséget, legyen szó céges rendezvényről, szalagavató bálról, esküvőről vagy egyéb ünnepi alkalomról. Több, mint 10 órányi élőzenei tárházunkból mindig megtaláljuk a hangulatnak megfelelő válogatást.

 

 

Színes repertoár - Zenekarunk szinte minden zenei stílusban jártas, így mindenki megtalálja a kedvenceit. A reggae, country, rock, a funky és a '70-es, '80-as évek pop-világának legjobb dalai ugyanúgy elhangozhatnak egy este folyamán, mint a legismertebb Rock 'n' Roll számok, a legnagyobb magyar zenék és a legújabb slágerek. S ha a vájt fülű nagyérdemű és a hangulat is úgy kívánja, szívesen elkalandozunk a nemzetiségi irányzatok felé is.

 

 

Első a szolgáltatás - A Maraton Band bármilyen egyéni kívánságot szívesen teljesít. Legyen az egy kedvenc szám, egy szeretett előadó vagy stílus, esetleg egy előre megtervezett, az adott rendezvényhez kapcsolódó koreográfia. Mindig rugalmasan alkalmazkodunk a megrendelők előre egyeztetett igényeihez.

 

www.maratonband.hu

 

Látogatók
2
Cikkek
11
Cikk megtekintés találatok
34944