KrainSix Band


A KrainSix Band 2015 nyarán alakult koncertzenekar, amely együttes a német zene különböző szegmenseit mutatja be. A hagyományőrző sváb dallamoktól kezdve, az oberkrainer instrumentális zenéken át, egészen a pop slágerek feldolgozásáig terjed repertoárunk.

A zenekar a Slavko Avsenik által teremtett "oberkrainer hangszerelésben" lép színpadra, így a trombita, a klarinét, a gitár, a harsona és a harmonika is meghatározó eleme ennek a felállásnak. Emellett a női énekhangnak és a többszólamú vokálnak is kiemelkedő szerepe van koncerteinken. 

Az  2015-ös évi élő koncertek hanganyát az alábbi videómellékletben hallgathatja meg.

A zenekar tagjai:

                         Millich Anikó - ének
                         Grób Zoltán - gitár
                         Kéméndi Tamás - harmonika
                         Millich Gilbert - harsona
                         Millich Péter - trombita
                         Wölfling András - klarinét

                                                                                                                                                             

Kéméndi Trió

 

    A 2012-es évben hoztuk létre két zenészkollégámmal, Nádasdi Lászlóval és Keszler Péterrel a triónkat, melyben harmonika,         gitár, basszusgitár felállással a harmonikára és virtuozitásra fektettük a fő hangsúlyt.

harmonikatro

 

Repertoáron olyan könnyűzenei, jazz és komolyzenei darabok vannak, mint például: Tico-tico, V. Magyar tánc, Monti csárdás, La Cumparsita, Flick-flack, Autobahn polka, Török induló, stb.

Műsorunk 2x30 perc időtartamú.

Különleges alkalmakra triónk bővíthető női vokállal és\vagy hegedű játékkal. Így repertoárunk Edith Piaf francia sanzonjaival, amerika jazz standard-ekkel    és komolyzenei kamaradarabokkal lesz színesebb!

 

 

 

 

 

Krainbaby

A Krainbaby Magyarország első és a mai napig az egyetlen Oberkrainer-Pop-Crossover zenekara. A szlovén harmonikás, Slavko Avsenik által teremtett műfajban a zenekarok trombita-klarinét-harmonika-gitár-basszus felállásban játszanak. Dob híján a gitár és harmonika erőteljes, jellegzetes kísérete biztosítja a feszes lüktetést. Ezt a hangzást nemzetközi és magyar könnyűzenei slágerek jól ismert dallamaival ötvözik: innen a szlogenjük: "pop-slágerek, sörbe oltva."

 

A Krainbaby az ő mintájukra jött létre. Repertoárunkon olyan nemzetközi és hazai slágerek szerepelnek, mint Can't take my eyes off you, Super trouper, Nyár van, vagy a Lencsilány.

 

Pető Balázs, a Krainbaby zenekar gitárosa: "Tamás játékát hallgatva le sem tagadható a tradicionális sváb "neveltetés", a jazz iránti fogékonyság, az oberkrainer stílusossága és a francia harmonika-mesterdarabok előadásához nélkülözhetetlen virtuozitás. Mindez a Krainbaby hangszereléseinek crossover jellegét erőteljesen támogatja és kiemeli a zenekart a megszokott alpesi uniformitásból."

 

www.krainbaby.eu

 

Varga Dóra & Kéméndi Tamás

"Különlegesség - különleges alkalmakra, különleges embereknek"

 Varga Dóra – ének
 Kéméndi Tamás – zongora, harmonika

 

Formációnk a legkedvesebb dalok feldolgozásával szülinapokon, céges rendezvényeken, eljegyzéseken, bárokban, éttermekben szerepel. Repertoárunkat mindig az alkalomhoz illően alakítjuk.

 

Együttesünk olyan előadók dalait dolgozta fel, mint Cserháti Zsuzsa, Adele, Edith Piaf, The Queen - mindenki hallhatja a kedvenceit, hiszen összeállításunkban a klasszikus szalonzenétől a mai slágerekig minden megtalálható. Összeválogattuk a legszebb dalokat, s ami mindezt igazán különlegessé teszi: a virtuóz harmonikajáték, amely egy-egy dal erejéig felcsendül a számok között. A produkció igény szerint szaxofonossal is bővíthető – a szólók még változatosabbá teszik a hangzást.

 

Ajánljuk tehát magunkat mindazoknak, akik emlékezetessé akarnak tenni egy helyszínt, egy alkalmat vagy egy érzést.

 

 

 

Maraton Band

A Maraton Band az igényes zenei hangzás és a fergeteges hangulat elkötelezett híve. 5 fős csapatunk széles élőzenei repertoárral szórakoztatja a közönséget, legyen szó céges rendezvényről, szalagavató bálról, esküvőről vagy egyéb ünnepi alkalomról. Több, mint 10 órányi élőzenei tárházunkból mindig megtaláljuk a hangulatnak megfelelő válogatást.

 

 

Színes repertoár - Zenekarunk szinte minden zenei stílusban jártas, így mindenki megtalálja a kedvenceit. A reggae, country, rock, a funky és a '70-es, '80-as évek pop-világának legjobb dalai ugyanúgy elhangozhatnak egy este folyamán, mint a legismertebb Rock 'n' Roll számok, a legnagyobb magyar zenék és a legújabb slágerek. S ha a vájt fülű nagyérdemű és a hangulat is úgy kívánja, szívesen elkalandozunk a nemzetiségi irányzatok felé is.

 

 

Első a szolgáltatás - A Maraton Band bármilyen egyéni kívánságot szívesen teljesít. Legyen az egy kedvenc szám, egy szeretett előadó vagy stílus, esetleg egy előre megtervezett, az adott rendezvényhez kapcsolódó koreográfia. Mindig rugalmasan alkalmazkodunk a megrendelők előre egyeztetett igényeihez.

 

www.maratonband.hu

 

Látogatók
2
Cikkek
11
Cikk megtekintés találatok
34940